Τι συμπεριλαμβάνουν οι τιμές ενοικίασης;

Δωρεάν αποστολή παραλαβή, Απεριόριστα Χιλιόμετρα (ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ), φόρους αεροδρομίου και φπα, 24 ώρες Οδική Βοήθεια, Δωρεάν δεύτερος οδηγός, Ασφάλεια.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Οι πληρωμές γίνονται μετρητά ,κατάθεση σε τράπεζα, η με πιστωτική κάρτα ( Visa ή MasterCard).

Πώς μπορώ να κάνω μια κράτηση ;

Για τις άμεσες κρατήσεις ελέγξτε ημερομηνίες και διαθεσιμότητα στο σύστημα κρατήσεων μας. Για ειδικά αιτήματα και προσαρμοσμένες κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Πως θα πληρώσω για μια κράτηση ;

H Εταιρεία Auto Club Car Rental χρειάζεται τα στοιχειά της πιστωτικής σας κάρτας για να επικυρώσει την κράτησή σας. Πολιτική Πληρωμής: 15% προκαταβολή 15% του συνολικού ποσού χρεώνεται στην πιστωτική σας κάρτα κατά τη στιγμή της κράτησης. Το ποσό αυτό διατηρείται ως εγγύηση και επιστρέφεται σε περίπτωση πρόωρης ακύρωσης. Η ενοικίαση αυτοκινήτου διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει την πιστωτική σας κάρτα ανά πάσα στιγμή.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω την κράτηση μου ;

Πολιτική Ακύρωσης: 15% του συνολικού ποσού χρεώνεται στην πιστωτική σας κάρτα κατά τη στιγμή της κράτησης. Για ακυρώσεις μέχρι 10 ημέρες πριν από ημερομηνία παραλαβής του οχήματος , δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά και η προκαταβολή επιστρέφεται. Για ακυρώσεις ή αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από 10 ημέρες πριν από ημερομηνία παραλαβής του οχήματος , καμία επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή.

Ποιο είναι το όριο ηλικίας, για την ενοικίαση αυτοκίνητου;

Οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών, ενώ το ανώτερο όριο ηλικίας των οδηγών είναι 70 ετών. Οι οδηγοί πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης που να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον ένα χρόνο. Όσοι ενοικιαστές δεν είναι πολίτες χωρών μελών της ΕΕ, πρέπει να έχουν επίσης Διεθνή Άδεια Οδήγησης.