Η Εταιρεία μας

Το Auto Club είναι ένα πολύ έμπειρο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα, γνωστό για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. Βρίσκεται στο προάστιο του Αμαρουσίου, κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Απέχει μόλις 15 λεπτά με αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και σε μικρή απόσταση από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Ο στόλος μας αποτελείται από μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, από μικρά και οικογενειακά αυτοκίνητα έως mini van και σπορ αυτοκίνητα, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Υπάρχουν οχήματα για κάθε προϋπολογισμό, από οικονομικά έως πολυτελή, ανάλογα με τις δυνατότητες και το στυλ κάθε οδηγού. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, σύμφωνα με τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει κατά την παραμονή σας στην Αθήνα.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που μας καθιστά ένα από τα πιο οργανωμένα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα. Άριστες υπηρεσίες όπως η δωρεάν παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σας στο/από το Αεροδρόμιο Αθήνων, θα συμβαλλουν ώστε οι διακοπές σας ή το επαγγελματικό ταξίδι σας να γίνει μια ξεκούραστη κι ευχάριστη εμπειρία, χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία της αναμονής. 

Ένας συνεργάτης του γραφείου μας θα σας περιμένει στην έξοδο του αεροδρομίου με μια επιγραφή όπου θ’ αναγράφεται το όνομά σας. Θα σας οδηγήσει στο αυτοκίνητο σας και θ’ απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας για το αυτοκίνητο και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σας γίνεται επίσης στα/από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας ή όπου άλλου μας ζητήσετε, κατόπιν συνεννόησης.